Gezondheidszorg

Dat zuivere etherische oliën een therapeutische werking hebben, is in de wetenschap vaak genoeg aangetoond. Aromatherapie behoort in de gezondheidszorg bij veel klinieken en praktijken tot het vaste aanbod aan alternatieve geneesmethoden. Een daarbij passende natuurlijke aromatisering kan het betreffende behandelingsconcept positief beinvloeden.

Zo vermindert een natuurlijke aromatisering met naaldhout bijvoorbeeld het besmettingsgevaar in een griepperiode. Lavendel en sinaasappel hebben van nature een positieve invloed op de stemming. Vooral bij angstpatiënten kunnen deze geuren ervoor zorgen dat zij de behandelingen duidelijk ontspannener ondergaan waardoor deze voor alle betrokkenen minder stress opleveren.

Geurervaringen worden door de hersenen namelijk direct vastgelegd in het limbisch systeem. Wanneer een patiënt al bij de receptie een zonnig-vrolijke citrusgeur tegemoetkomt, roept dat onmiddellijk herinneringen op aan een prettige omgeving. In tijden waarin het zorgstelsel aan grote veranderingen onderhevig is, verdient het aanbeveling ook geurmarketingaspecten in het organisatieconcept op te nemen om zich daarmee effectief te onderscheiden van de concurrentie: met een lichte, natuurlijke aromatisering kan er zonder al te hoge kosten een blijvend concurrentievoordeel worden gerealiseerd. Patiënten beleven de stemmingmakers uit de natuur… en komen graag terug!

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten wat wij voor de gezondheidszorg kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Etherische olien wit | Natural MoodMakers

Etherische oliën

(niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring wit | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat wit | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur wit | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud wit | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud

Stressverminderende werking

Dr. Gabriele Marwinski maakt in haar tandartsenpraktijk in Bochum (D) gebruik van de werking van etherische oliën. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van zogenaamde “pijnpatiënten” en vertrouwt op het stressverminderende effect van lavendel- en sinaasappelgeur. Dit effect heeft Gabriele Marwinski in haar proefschrift, dat zij over het onderwerp schreef, duidelijk aangetoond. In een tandheelkundige vakpublicatie die van haar hand verscheen is het concept van haar praktijk uitvoerig beschreven.

Bestrijding MRSA-bacterie

De etherische olie die Natural Mood Makers levert, heeft een sterk bacteriedodend effect. Dit is door onderzoek bewezen. Zelfs de gevreesde MRSA-bacterie is hier niet tegen opgewassen. Ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen rekenen op een goed onderbouwd advies op het gebied van bestijding van bacteriën.

Waarom Natural Mood Makers?

Happy customer

Klanten voelen zich prettiger en meer op hun gemak.

Verblijfsduur

Klanten blijven langer en staan open voor advies.

Hogere omzet

Geur overtuigt en zet eerder en gemakkelijker aan tot aanschaf.

Personeel

Natuurlijke geuren zijn prettig voor het personeel.

Ervaringen van klanten

2022-07-06T08:52:21+02:00

Geur is heel bepalend

In een woonvoorziening voor zorg is geur heel bepalend “Een goede eerste indruk kun je maar één keer geven” In het lommerrijke Baarn heet woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan de Nassaulaan bewoners, bezoekers en verwanten een [...]

2022-05-20T12:26:05+02:00

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen, een 17e eeuws pand met een 19e eeuws interieur is onderdeel van het Amsterdam Museum. Samen bezitten ze een collectie van zo’n 100.000 voorwerpen. Niet alle ruimtes van het museum Willet-Holthuysen kunnen [...]

2022-05-20T12:30:04+02:00

Girls & Boys Kidsfashion

Girls & Boys Kidsfashion Voor een schitterende winkel in kids en teens fashion in hartje Alkmaar ontwikkelde Natural Mood Makers een unieke corporate scent. Wat motiveerde de eigenaar? Raymond Goossens van [...]

OPTIMALE GEURBELEVING

Natural Mood Makers heeft
verschillende professionele geurverstuivers.
Voor zowel kleine als hele grote ruimtes.

Natural Mood Makers laat natuurlijke
geuren voor je werken.

Een beter gevoel in uw praktijk

Tandarts | Begeuring in een tandartsenpraktijk | Natural Mood Makers

Maar ook professionals in de dentale markt, zoals tandartsen en orthodontisten kunnen zich enorm onderscheiden met natuurlijke geuren.

De luchtkwaliteit in een zorginstelling kan sterk worden verbeterd door de professionele toepassing van natuurlijke geuren.

Natuurlijke geuren worden steeds vaker als luchtreiniger ingezet bij groepspraktijken, in verzorgingshuizen, woonvoorzieningen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en hospices.

OPTIMALE GEURVERNEVELING met onze GEURVERSTUIVERS

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand). Natural Mood Makers: laat geur voor je werken!