Natural Mood Makers in de zorg

Stel je voor dat potentiële bewoners een willekeurige zorginstelling binnenlopen en verrast worden door de aangename geur. Hiermee kan deze zorginstelling zich écht van anderen onderscheiden. Toch is dit in de zorg nog niet doorsnee.

Wil je alvast inzicht krijgen in wat natuurlijke geur voor zorginstellingen kan doen? Klik op onderstaande button om onze whitepaper daarover te downloaden.

Dat geldt ook voor ziekenhuizen. Die typische ziekenhuisgeur roept bepaalde gevoelens op. Door deze geur te veranderen beïnvloed je op een positieve manier de beleving. Hierdoor onderscheid je je als zorginstelling.

Met de professionele inzet van de natuurlijke geuroliën van Natural Mood Makers neem je onaangename geuren weg. Geurervaringen worden door de hersenen namelijk direct vastgelegd. Een patiënt krijgt direct een prettig gevoel wanneer bij de receptie hem of haar een zonnig-vrolijke citrusgeur tegemoet komt. Het is daarom van belang dat zorginstellingen geur overwegen om zich te onderscheiden van de andere instellingen. Zeker in een tijd waarin het zorgstelsel aan grote veranderingen onderhevig is. Met een lichte, natuurlijke aromatisering kan er zonder hoge kosten een blijvend concurrentievoordeel worden gerealiseerd.

Instellingen kunnen nu stoppen met geld te laten liggen door te veel verzuim, ongeconcentreerde medewerkers en irritatie door onprettige geuren. In plaats daarvan kunnen zij genieten van een instelling waar bewoners, bezoekers en patiënten zich prettig voelen, goed hun werk kunnen doen en waar je jezelf ook prettiger voelt.

Zo vermindert de etherische geurolie van naaldhout bijvoorbeeld het besmettingsgevaar in een griepperiode. Natuurlijke geurolie heeft namelijk een eliminerende werking op bacteriën, virussen en schimmels. Lavendel en sinaasappel hebben van nature een positieve invloed op de stemming. Vooral bij angstpatiënten zorgen deze geuren ervoor dat zij de behandelingen duidelijk meer ontspannen ondergaan. Hierdoor leveren deze minder stress op voor alle betrokkenen.

Wil je graag weten wat natuurlijke geur voor jouw instelling kan betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Klik op onderstaande button om het gesprek aan te vragen.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat zuivere etherische oliën een therapeutische werking hebben. Aromatherapie behoort in veel klinieken en praktijken tot het vaste aanbod aan alternatieve geneesmethoden. Een daarbij passende natuurlijke aromatisering kan het betreffende behandelingsconcept positief beïnvloeden. Vraag hier onze whitepaper ten behoeve van de zorg aan.

Benieuwd naar wat Natural Mood Makers voor je instelling kan betekenen? Bel naar 085 877 15 71 of mail naar info@naturalmoodmakers.nl.

Ervaringen van klanten

2022-07-06T08:52:21+02:00

Geur is heel bepalend

In een woonvoorziening voor zorg is geur heel bepalend “Een goede eerste indruk kun je maar één keer geven” In het lommerrijke Baarn heet woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan de Nassaulaan bewoners, bezoekers en verwanten een [...]

2022-05-20T13:38:20+02:00

St. Pieters en Bloklands Gasthuis

St. Pieters en Bloklands Gasthuis Gezonde lucht voor gasten, medewerkers en bezoekers. Zorgorganisatie St. Pieters en Bloklands Gasthuis vroeg Natural Mood Makers om een geursysteem voor geurmarketing zorg. Bob Pluijter, [...]

OPTIMALE GEURVERNEVELING met onze GEURVERSTUIVERS

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand). Natural Mood Makers: laat geur voor je werken!

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën
(niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud