Girls & Boys Kidsfashion

Organisatie: Girls & Boys Kidsfashion
Locatie: Alkmaar
Website: http://www.girlsandboys.nl/

Girls & Boys Kidsfashion in Alkmaar heeft Natural Mood Makers een unieke corporate scent laten ontwikkelen.

Al vanaf het eerste moment dat wij binnen de retail geurmarketing toegepast zagen worden, wilden wij dat ook in ons winkelconcept toepassen. Het was echter wel even zoeken naar de juiste leverancier. Wij dromen van een formule met dé ultieme winkelervaring. 

Al vanaf het eerste moment dat wij binnen de retail geurmarketing toegepast zagen worden, wilden wij dat ook in ons winkelconcept toepassen. Het was echter wel even zoeken naar de juiste leverancier. Wij dromen van een formule met dé ultieme winkelervaring. Geurmarketing geeft een extra dimensie aan onze winkelformule.

De missie van Girls and Boys Kidsfashion is continu innoveren in klantbeleving. Door middel van het gebruik van geuren kan je je eigen identiteit versterken. Wij hebben er voor gekozen een unieke corporate geur te laten ontwikkelen. Ons doel hierbij is om klanten - die onze geur ruiken - direct aan onze winkel te laten denken. 

De reden dat wij voor biologische geur hebben gekozen is dat de geurolie alleen natuurlijke stoffen bevat. Hierdoor blijven klanten langer in de winkel en zijn daardoor sneller bereid over te gaan tot een aankoop. De natuurlijke geurstof zorgt ervoor dat klanten en personeel zich ook bij een langere verblijfsduur prettiger blijven voelen, wat niet het geval is bij gebruik van een synthetische geur. 

Wij merken dat klanten erg positief reageren op de sfeer die we in de winkel oproepen. En, dat was nu juist de bedoeling. 

Na invoering van onze eigen corporate geur in de winkel hebben wij in samenwerking met Natural Mood Makers ook een eau de toilette ontwikkeld voor onze jonge bezoekers. Dit blijkt een doorslaand succes. Binnenkort gaan we aan de slag met een logisch vervolg hierop. Wat dat is? Dat houd ik nog even geheim!

Raymond Goossens