Van Bruggen Adviesgroep

Organisatie: Van Bruggen Adviesgroep
Locatie: Amstelveen
Website: https://www.vanbruggen.nl/amstelveen

Bas Abbenhuis, financieel adviseur/eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen is enthousiast over de invoering van natuurlijke geur op zijn kantoor.

Hij zegt er het volgende over:

Sinds een jaar gebruik ik nu een professionele geurverstuiver voor de verspreiding van etherische geurolie. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer positief hierover ben.

Mijn spreekkamer waar ik samen met mijn cliënten ongeveer 6 tot 8 uur per dag zit heeft niet de mogelijkheid tot een goede ventilatie. Je kunt je wellicht voorstellen dat bij een langdurige bezetting met meerdere mensen per dag de frisheid van de lucht in de spreekkamer soms niet op het beste niveau is.

Toen ik hoorde van jullie product dacht ik direct dit kan een goede oplossing zijn voor mij.

Mijn 1e uitgangspunt was een plezierige geur en frisheid binnen mijn spreekkamer. Na meer uitleg van jullie kant, waarin naar voren kwam dat verspreiding/verneveling van etherische olie ook bacteriën in de lucht doodt, gaf dit voor mij de doorslag. Je zit toch een groot gedeelte van de dag met mensen die uiteraard meer dan voldoende bacteriën met zich meebrengen.

Sinds ik de geurverstuiver gebruik is er in mijn spreekkamer een frisse lucht en is het er aangenaam vertoeven. De lucht is zeker niet overheersend en ik krijg regelmatig complimenten van mijn cliënten dat het aangenaam ruikt. Er is ook een verbinding gemaakt naar het open kantoor waardoor de verstuiving van de olie zich niet alleen beperkt tot de spreekkamer en het gehele kantoor een aangename sfeer heeft.

Ik kan alleen maar mijn oordeel geven met betrekking tot kleinere bedrijven maar jullie product lijkt mij uitstekend geschikt voor bedrijven met een wachtkamer en spreekkamers zoals bij advocaten, zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, tandartsen, huisartsen etc.

Ik wens jullie veel succes met de groei van Natural Mood Makers wat met een dergelijk product als de geurverstuiver van etherische olie mij geen probleem lijkt.

Bas Abbenhuis, eigenaar