Referenties

Cases en testimonials

De belangrijkste reden waarom wij voor Natural Mood Makers hebben gekozen, is de extra geurbeleving die we willen toepassen tijdens de Kerstperiode. We merken dat bezoekers deze mix van ‘kerstgeuren’ opmerken en waarderen. Maar ook na de Kerst is een frisse geur in de keuken en balzaal prettig. De keuze voor natuurlijke geuren is bewust. Wij zijn reeds bekend met de voordelen daarvan.

Girls & Boys Kidsfashion in Alkmaar heeft Natural Mood Makers een unieke corporate scent laten ontwikkelen.

Al vanaf het eerste moment dat wij binnen de retail geurmarketing toegepast zagen worden, wilden wij dat ook in ons winkelconcept toepassen. Het was echter wel even zoeken naar de juiste leverancier. Wij dromen van een formule met dé ultieme winkelervaring. 

We hebben contact opgenomen met Natural Mood Makers om dat we geurmarketing een interessante methode vinden als onderdeel van onze marketing- en verkoopstrategie. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ‘groen’ bezig te zijn, hetgeen tegenwoordig erg belangrijk is. Dat was voor ons een extra reden om te kiezen voor Natural Mood Makers.

De apparatuur van Natural Mood Makers bevalt me zeer. Ook mijn eigen 100% natuurlijke geurcreaties komen hiermee optimaal tot hun recht in een ruimte. 

Een ruimte waar ik onlangs de effecten kwam ervaren, heeft mij blij verrast! Echt, de geur sluit m.i. naadloos aan bij het gebouw en de functie. Echt mooi!

Het traditionele merk Samsonite, internationale trendsetter op gebied van hoge kwaliteitskoffers en tassen, vertrouwt op haar Belgische vestiging in Oudenaarde op de werking van essentiële oliën. Samsonite streeft niet alleen naar een aangename werkomgeving voor haar medewerkers, maar ziet in het gebruik van deze etherische oliën ook de mogelijkheid om preventief de verspreiding van de klassieke winterkwalen aan te pakken.

Lees het verslag van Consumatics over hoe geur het verkoopverhogende effect van planten in een winkelcentrum kan versterken. Dit komt doordat winkelend publiek zich prettiger en veiliger voelt door de geur.

Bas Abbenhuis, financieel adviseur/eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen is enthousiast over de invoering van natuurlijke geur op zijn kantoor.

De eigenaar van ARBO adviesbureau 'SZamen' te Amersfoort, de heer Hans Stalenhoef was al langer op zoek naar een manier om zijn kantoren van een geur te voorzien die wél natuurlijk ruikt maar tegelijkertijd vooral niet overheerst. Hiervoor is hij in contact getreden met Natural Mood Makers.

Wereld Administratie in Hilversum werkt met de natuurlijke geuren van Natural Mood Makers.

Bestuurder van St. Pieters en Bloklands Gasthuis Bob Pluijter aan het woord