< p>

Onze geuren

Omschrijvingen van onze bio-etherische geuroliën voor persoonlijke geurverstuivers

 

Effect: Activerend

Gute Laune

Deze geur activeert mensen. De frisse geuren van sinaasappel, limoen en citroen voeren hier de boventoon. Deze melange stimuleert vooral lichamelijke activiteit. Mensen voelen zich vrij om te gaan bewegen en de zorgen van alledag achter zich te laten. Eveneens geschikt om de ruimte van een ongecompliceerde frisse geur te voorzien.

Elfentraum

Doordat naast sinaasappel ook Litsea en Frangipani als hoofdbestanddeel is gebruikt geeft deze geur een iets zachtere en ook minder zoete geurbeleving. Daarbij geeft de complexiteit van deze geur de gebruiker een extra dimensie. Zeer geschikt om mensen in beweging te krijgen en te betrekken bij de activiteit van het moment.

Cosmic Chi

Deze geur activeert mensen. De frisse geuren van sinaasappel, litsea en de rode mandarijn voeren hier de boventoon. Deze melange stimuleert vooral lichamelijke activiteit. Mensen voelen zich vrij om te gaan bewegen en de zorgen van alledag achter zich te laten. Eveneens zeer geschikt om de ruimte van een frisse geur te voorzien. Nog net iets frisser dan Gute Laune.

Effect: Geborgenheid

Orange in Love

Deze geur geeft mensen een veilig en geborgen gevoel. Vertrouwen in het nu én in de toekomst. Maakt de perceptie van de scherpe kantjes van het leven iets minder scherp. De vertrouwde geur van verschillende soorten zoete mandarijn en vanille voeren ons terug naar een vertrouwde omgeving. Vaak wordt deze geur geassocieerd met onze jeugd, toen alles nog goed was en zorgen voor later waren.

Harmony

Daar waar mensen bij elkaar komen zorgt deze geur voor verbondenheid. Tegenstellingen kunnen worden overwonnen en de deur wordt opengezet voor overeenstemming en eensgezindheid. Door het gebruik van sinaasappel blijft men echter wel fris en oplettend, de geur van roos en rozengeranium zorgt ervoor dat de tegenstellingen overwonnen kunnen worden in een veilige omgeving.

Effect: Vitaliserend

Clear Mind

Met citroengras, limoen en cederhout als hoofdbestanddeel geeft deze geurmelange een boost aan ons denkvermogen. Mensen kunnen zich beter en langer concentreren. De geest wordt als het ware klaargemaakt om nieuwe informatie te ontvangen en deze vervolgens secuur te verwerken. Slaperigheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Deze geur is zeer geschikt voor gebruik op kantoor of bij het maken van huiswerk. Maar ook in situaties waarbij aanspraak wordt gemaakt op ons creatieve denkvermogen werkt deze geur uitstekend.

Angels

Uiterst complexe geur waarin meer dan 150 etherische geur oliën zijn verwerkt. De boventoon wordt aangevoerd door sinaasappel, mimosa en roosgeranium. Hierdoor is deze geur wat bloemiger en zachter dan Clear Mind maar de werking is ook vitaliserend. Deze geurbeleving geeft betere concentratie die bovendien langer volgehouden kan worden. Zowel op kantoor, thuis als op school goed toepasbaar om de prestaties te verbeteren. Voor mensen die aanspraak willen maken op hun creatieve vermogens een aanrader.

Concentration

Deze geur is ontwikkeld voor maar één doel: de concentratie verbeteren. Bij de samenstelling van deze geurmelange  is geen enkele concessie gedaan aan dit ultieme doel. Hierdoor is deze geur dan ook geen allemansvriend. Echter, als de resultaten van haar uitwerking waarneembaar worden is hierin een ‘vriend voor het leven’ meestal snel gevonden.

Effect: Ontspannend

Relax

Na een drukke dag heerlijk ontspannen op een vertrouwde plek. Soms is het dan lastig de dagelijkse hectiek vlot achter ons te laten. Deze geur helpt daarbij. De naam zegt het al – Relax – even ontspannen en weer nieuwe energie krijgen voor de rest van de dag. Sandelhout en Petitgrain geven u het gevoel dat alles weer goed komt, u mag even afstand nemen van de druk die de dagelijkse beslommeringen met zich meebrengen. Vetiver zorgt ervoor dat slapeloosheid en depressieve gevoelens verdwijnen.

Lichtengel

Door het gebruik van Lavendel, Ho bladeren en Iris kunt u bij deze geur volledig ontspannen. De werking van Lavendel als geur die rust geeft is in de westerse wereld al heel lang bekend. In deze geurmelange wordt die naast 128 andere etherische geur oliën gecompleteerd met Ho bladeren en Iris, die vanuit het verre oosten al heel lang ingezet worden om mensen tot rust te brengen. Lavendel past ook goed bij een levenswijze van reinheid, rust en regelmaat.

Effect: Neutraliserend

Clean Air

Myrthe uit de Andes, citroengras en citroen geven deze geur een super verfrissende werking. Nare geuren worden niet meer waargenomen en de lucht die wordt ingeademd voelt fris en schoon aan. Hierdoor voelen mensen zich prettiger in de ruimte. De geur geeft een opgeruimd en fris gevoel. Klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.