< p>

Verbeterde lucht­kwaliteit

met 100% natuurlijke geurolie

Luchtkwaliteit in de zorg

De luchtkwaliteit in een zorginstelling kan sterk worden verbeterd door de professionele toepassing van natuurlijke geuren.

Natuurlijke geuren worden steeds vaker ingezet bij groepspraktijken, in verzorgingshuizen, woonvoorzieningen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en hospices. Het effect is dat bewoners en patiënten zich vitaler en prettiger voelen.

Etherische oliën hebben een neutraliserend effect op de ongewenste geurtjes waar een zorginstelling nu eenmaal mee te maken heeft. Een prettig ruikende omgeving komt de algehele uitstraling van de zorginstelling ten goede. Natuurlijke geuren helpen daarnaast om bacteriële infecties te voorkomen of te bestrijden.

Maar er is nog een goede reden om voor natuurlijke geuren in een zorginstelling te kiezen: Wetenschappelijk onderzoek toont het verband aan tussen de lucht die je inademt en de productiviteit van medewerkers. De kwaliteit van het binnenmilieu wordt namelijk voor een groot deel bepaald door de luchtkwaliteit. Door natuurlijke geuren in te zetten valt er op het gebied van ziekteverzuim dus aanzienlijke winst te boeken.

Natural Mood Makers adviseert u graag over de verbetering van de luchtkwaliteit in zorginstellingen. Meer weten? Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Download hier het whitepaper over het gebruik van natuurlijke geuren in de zorg. Download hier onze documentatie over de succesvolle inzet van natuurlijke geur in de dentale branche..

Waarom
Natural Mood Makers?

  •  100% natuurlijk én biologisch
  •  Gezond: etherische oliën (niét synthetisch)
  •  High-end verstuivingsapparatuur
  •  30 jaar ervaring in apparatuur
  •  Geurontwikkeling op maat
  •  Advies, installatie & onderhoud