Natural Mood Makers in de facilitaire dienst

Wanneer voelt een ruimte schoon? Wanneer deze er schoon uitziet én lekker ruikt. Als een ruimte grondig is schoongemaakt, is het niet altijd zo dat deze ook écht schoon ruikt. Veel bedrijven gericht op facilitair of schoonmaakbranche herkennen dit wel. Aangezien de mogelijkheden om zich te onderscheiden steeds beperkter zijn, betekent dit dat de concurrentie in de facilitaire branche hoog is. Nu is er echter de mogelijkheid te stoppen met geld te laten liggen door te weinig toegevoegde waarde aan je klant te leveren. In plaats daarvan kun je genieten van een klant die meer geld oplevert en ook nog eens steviger aan je verbonden is.

Wil je alvast inzicht krijgen in wat natuurlijke geur voor jouw facilitaire bedrijf én je klanten kan doen? Klik op onderstaande button om onze whitepaper daarover te downloaden.

Een ruimte is pas schoon in de beleving als deze ook gewoon lekker ruikt. Anders ervaar je het niet als schoon. Als facilitaire dienstverlener kun je ervoor zorgen dat een natuurlijke geur de schoonbeleving versterkt. Dit doe je door middel van technologie die verder gaat dan een toiletverfrisser. Natural Mood Makers helpt je hierbij.

Onze natuurlijke geuroliën zorgen ervoor dat de ruimte na de schoonmaakbeurt lekker blijft ruiken. Jouw bedrijf onderscheidt zich hiermee van de concurrentie. Natural Mood Makers helpt je middels effectief geurmanagement ongewenste geuren te elimineren en de sfeer in ruimtes te verbeteren. Daarnaast krijgen bacteriën, virussen en schimmels gewoon minder kans.

Wil je graag weten wat geurmarketing voor jouw facilitaire bedrijf én je klanten kan betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Klik op onderstaande button om het gesprek aan te vragen.

Daar waar een facilitair dienstverlener – zoals bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf – expert is op het gebied van schoonmaken, zijn wij dat op het gebied van professionele geurmarketing. Samen optimaliseren wij de ervaringen van jouw klanten. Lees hier alvast ons blog over hoe je de luchtkwaliteit op kantoor kunt verbeteren.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Bel dan naar 085 877 15 71 of mail naar info@naturalmoodmakers.nl.

Ervaringen van klanten

2022-05-20T12:26:05+02:00

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen, een 17e eeuws pand met een 19e eeuws interieur is onderdeel van het Amsterdam Museum. Samen bezitten ze een collectie van zo’n 100.000 voorwerpen. Niet alle ruimtes van het museum Willet-Holthuysen kunnen [...]

2022-05-20T13:38:20+02:00

St. Pieters en Bloklands Gasthuis

St. Pieters en Bloklands Gasthuis Gezonde lucht voor gasten, medewerkers en bezoekers. Zorgorganisatie St. Pieters en Bloklands Gasthuis vroeg Natural Mood Makers om een geursysteem voor geurmarketing zorg. Bob Pluijter, [...]

OPTIMALE GEURVERNEVELING met onze GEURVERSTUIVERS

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand). Natural Mood Makers: laat geur voor je werken!

Etherische oliën | Natural MoodMakers

Etherische oliën
(niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat | Retail | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud