< p>

Zorg en instellingen

Binnen de zorg is momenteel veel aan de hand. Bezuinigingen staan op gespannen voet met een stijgende vraag naar kwalitatief goede zorg. De ontwikkeling van snoezelkamers is een goed voorbeeld van een initiatief om de kwaliteit binnen de zorg te laten stijgen. Natural Mood Makers wil bijdragen aan het welzijn van patienten, bezoekers en personeel. Een heerlijk frisse activerende geur op afdelingen waar dagactiviteiten plaatsvinden, of juist een relaxgeur die op plekken waar rust het codewoord is, mensen tot zichzelf laat komen. Klik hier voor meer argumenten.

Een ander voorbeeld is de aanpak van agressie op bijvoorbeeld de eerste hulp van ziekenhuizen. Wij leveren natuurlijke (en daardoor effectiever) vanillegeur waarmee de situatie beter in de hand kan worden gehouden. Natural Mood Makers maakt voor de zorg diverse geuren die er toe doen. Omdat geur bepaalt….

Bestrijding MRSA-bacterie

De etherische olie die Natural Mood Makers levert, heeft een sterk bacteriedodend effect. Dit is door onderzoek bewezen. Zelfs de gevreesde MRSA-bacterie is hier niet tegen opgewassen. Ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen rekenen op een goed onderbouwd advies op het gebied van bestijding van bacteriën.

Verder lezen over de kracht van natuurlijke geuren in de zorg?

Klik hier voor ouderenzorg

Klik hier voor gezondheidszorg

Arminius Kapitalgesellschaft GmbH

Natuurlijke aromatisering zorgt in een gebouw van Arminius Taunus Frankfurt (Jersey) Limited, het Taunus-Quartier in Frankfurt, sinds 2011 voor een atmosfeer waarin mensen zich prettig voelen. Het in hoogwaardig marmer en elementen van chroom en glas uitgevoerde gebouw met open atrium wordt via een ventilatiesysteem gearomatiseerd met natuurlijke etherische oliën. Zo wordt het bijzondere karakter van de architectuur door een natuurlijke geurbeleving op een sfeervolle manier onderstreept. Bovendien draagt deze geurbeleving ertoe bij dat de bezoekers het gebouw niet snel zullen vergeten.