< p>

Prettige geuren in Sportscholen & Fitnesscentra

Fitness is de laatste jaren flink in opkomst. Deze trend lijkt zich nog verder door te zetten. Logisch eigenlijk. De moderne mens vindt het immers gewoon belangrijk z’n conditie goed op peil te houden. Daarnaast is een gezonde levensstijl vanzelfsprekender dan ooit.

Steeds meer ondernemers besluiten zich dan ook op deze markt te gaan richten. Sportscholen onderscheiden zich ten opzichte van elkaar door bijvoorbeeld mooie fitnessapparaten, een gezellige bar, goedwerkende airco en vriendelijk personeel. Dat kost natuurlijk veel geld, maar het is nu eenmaal noodzakelijk om de concurrentie het hoofd te bieden. Een prettige geur wordt daarbij helaas vaak vergeten.

Eén van de grootste ergernissen op sportscholen is namelijk de nare geur die aanwezig is in kleed- of doucheruimten of erger nog, in de ruimte waar de fitnesstoestellen staan. Kijk, mensen die zich inspannen verspreiden nu eenmaal geurtjes, dat weten we allemaal. Maar zeker als vervolgens de ventilatie niet optimaal is kunnen de andere bezoekers zich daaraan flink storen. Dat doet afbreuk aan het imago van uw onderneming. Dit afbreukrisico is echter precies datgene wat een ondernemer in deze markt niet kan gebruiken. Er komen immers steeds meer concurrenten bij, die allemaal in dezelfde vijver vissen. Hierom moeten opmerkingen als “Wat stinkt het hier” voorkomen worden. Heeft u zelf wel eens op het "juiste" moment kritisch de geur opgesnoven binnen uw bedrijf? Of vraagt u het uw bezoekers van uw club wel eens? Misschien heeft u zelfs al een synthetische luchtverfrisser geplaatst en dat u daar dan ook weer klachten over ontving….

Er is een veel betere oplossing. Natural Mood Makers biedt professionele systemen die werken met natuurlijke geuren. Hierdoor heeft u altijd precies de juiste hoeveelheid natuurlijke geur in huis. De natuurlijke geur zorgt ervoor dat bezoekers zich aantoonbaar prettiger voelen en vervelende geurtjes worden niet meer waargenomen. Neem voor meer informatie of bezoek van een van onze adviseurs contact met ons op.