100% natuurlijke en biologische geurmarketing

geeft je hotel nét die speciale touch

In de hotelbranche is het van elementair belang dat gasten zich prettig voelen. Bovendien zijn de mogelijkheden om natuurlijke geuren effectief toe te passen hier dan ook buitengewoon divers. Uit onderzoek in de toeristensector blijkt dat de trend om vaker kortere reizen te maken al jarenlang voortdurend toeneemt. Dus we gaan graag een paar keer per jaar op vakantie. Dit korte tijdsbestek moet dan wel optimaal beleefd en benut kunnen worden, d.w.z. elke reis moet van begin tot eind (ont)spannend zijn.

Hotels & geur marketing

Zowel vakantiegangers als zakelijke gasten waarderen het als ze zoveel mogelijk uit hun hotelverblijf kunnen halen. Dus vooral genieten en ontspannen staan bovenaan het lijstje. Of het nu aan de receptie is, in de lobby, in vergaderruimten of in de hotelkamers. Maar niet alleen “loslaten”, ook werken gaat gemakkelijker wanneer er een prettige geur subtiel aanwezig is. Frisse en aangename geuren zorgen voor ontspanning en rust. Bovendien beleef je alles fijner aangezien geur een heel belangrijk zintuig is waar het aankomt op beleving. Daarmee is het dus eenvoudig inzetbaar met een groot positief effect.

Beter slapen met geur

Goed slapen is eveneens een aspect dat bij de beoordeling van een hotel zwaar weegt. Wie goed slaapt, komt graag nog eens terug. Een lichte aromatisering met lavendel en sinaasappel kan hier wonderen doen. Vooral hotelketens hebben er profijt van wanneer, met de juiste corporate identity-geur, in elke vestiging het ‘home-coming’-effect iedere keer weer positief wordt geactiveerd. De geurervaring versterkt de klantenbinding bij elk hotelbezoek een beetje meer!

Wellness en geur beleving

Ook wellness voorzieningen functioneren beter wanneer we daar niet alleen worden verwend met een exclusieve behandeling, maar ook met een prettige geur. Al met al kan een goed opgebouwd concept met natuurlijke geuroliën in het hotelbedrijf fungeren als een handige marketingtool waarmee hotels zich effectief positief kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor je hotel kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Etherische olien wit | Natural MoodMakers

Etherische oliën

(niét synthetisch)

Natuurlijk en biologisch | Natural MoodMakers

100% natuurlijk
en biologisch

30 jaar ervaring wit | Natural MoodMakers

Ruim 30 jaar
ervaring

Geurontwikkeling op maat wit | Natural MoodMakers

Geurontwikkeling
op maat

High-end apparatuur wit | Natural MoodMakers

High-end
apparatuur

Installatie en onderhoud wit | Natural MoodMakers

Advies, installatie
en onderhoud

Onze klanten

Volvo Buitenweg | Natural Mood Makers
Clarks Originals| Natural Mood Makers
Samsonite | Natural Mood Makers
Girls & Boys | Natural Mood Makers