100% natuurlijke en biologische geurmarketing

laat Horecazaken floreren

De Horeca branche, ook wel gastvrijheidsbranche genoemd, wordt soms helemaal niet zo gastvrij ervaren. Gasten kunnen namelijk last ervaren van nare keukenluchtjes of vieze geurtjes die medebezoekers met zich meebrengen. Dit heeft een negatieve invloed op de beleving van de horecagelegenheid. Natural Mood Makers heeft hier gelukkig een goede oplossing voor. Met de juiste inzet van geur marketing ervaren bezoekers jouw hotel, restaurant of café aangenamer en zal men ook sneller terugkomen. Het rookverbod in de horeca heeft voor bewustwording van geur en frisse lucht gezorgd. Daarmee is de behoefte aan geuren die een gezellige horecabeleving versterken ook verder toegenomen.

Prettige beleving horeca

Naast het inzetten van geur om andere geuren te elimineren heeft Natural Mood Makers vooral ook geuren in het assortiment die ervoor zorgen dat gasten langer in een horecagelegenheid willen verblijven. Gasten zullen zich er ook prettiger voelen en achteraf een positievere feedback over het bezoek geven. En in bepaalde gevallen kan geur zelfs ingezet worden om wat al te ‘enthousiaste’ horecabezoekers te kalmeren. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor de horecabranche. Dus wacht niet langer en neem contact met ons op voor een betere horeca ervaring en beleving!

Verder lezen over de kracht van natuurlijke geur in de gastvrijheidsbranche?

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor de horecabranche kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Onze klanten

Volvo Buitenweg | Natural Mood Makers
Clarks Originals| Natural Mood Makers
Samsonite | Natural Mood Makers
Girls & Boys | Natural Mood Makers