Een showroom waar het heerlijk ruikt

“Wij bieden onze klanten een complete ervaring”

WMF, leverancier van espressomachines in het zakelijke segment, is al jaren klant van Natural Mood Makers. “Na een uitgebreide testsessie waren we overtuigd: dit werkt.”

WMF, leverancier van espressomachines, over geurmarketing

WMF ontvangt zijn klanten in een prachtige showroom waar het heerlijk ruikt. Peter Vendel is Supervisor Business Division van WMF Nederland BV, een onderneming die onder meer volautomatische espressomachines verkoopt en onderhoudt. “Wij verkopen onze machines veelal aan de horeca, maar ook aan kantoren waar hoge eisen aan koffie worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan advocatenkantoren, notariskantoren en bedrijven op de Zuidas. Daar kom je tegenwoordig niet meer weg met een eenvoudig bekertje koffie. Die stappen over op kwalitatief hoogwaardige espressomachines.”

Lucht zuiveren

“Kijk, wij ontvangen onze klanten graag in een prettige ambiance. Onze showroom ziet er schitterend uit, we hebben hier heel mooie machines staan. Voor extra beleving vinden wij het belangrijk dat de geur in onze ruimtes goed is.” Peter vroeg Natural Mood Makers om te onderzoeken hoe de geurbeleving kon worden versterkt. “We kregen uitleg over de voordelen van natuurlijke geuren en hoe deze de lucht als het ware kunnen zuiveren. Zonder dat er synthetische stoffen aan te pas komen. Na een uitgebreide testsessie waren we overtuigd: dit werkt!”

Geurverstuivers in het hele pand

Natural Mood Makers plaatste diverse geurverstuivers: bij de entree en de receptie, in de ontvangstruimte, in de showroom en bij de toiletten. Peter: “Natural Mood Makers heeft alles keurig geïnstalleerd. Wij hoeven alleen maar zo nu en dan de olie bij te vullen, maar dat is heel eenvoudig. Af en toe wisselen we van geur. Op dit moment hebben we een mix van bergamot, laurier, lemongrass, sandelhout en kaneel. Je kunt je voorstellen dat we onze klanten nu een complete koffiebeleving kunnen bieden. Bovendien krijgen onze medewerkers extra energie van deze aangename natuurlijke geuren.”

Prettige geur in jouw showroom?

Benieuwd wat natuurlijke geuren voor jouw showroom kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Foto: WMF Nederland.

Waarom Natural Mood Makers?

  •  100% natuurlijk én biologisch
  •  Gezond: etherische oliën (niét synthetisch)
  •  High-end verstuivingsapparatuur
  •  30 jaar ervaring in apparatuur
  •  Geurontwikkeling op maat
  •  Advies, installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers