< p>

Natural Mood Makers en geur

Natural Mood Makers: jouw basis voor geurbeleving

Wist je dat geur heel bepalend is voor de juiste sfeer in je winkel, kantoor, showroom, instelling of hotel? Dat geur het aankoopgedrag van je klanten positief beïnvloedt? Dat is de kern van geurmarketing. Nog zo’n opmerkelijk fenomeen: als je zorgt voor een betere luchtkwaliteit daalt het ziekteverzuim, terwijl de productiviteit toeneemt. Geurbeleving verdient dus alle aandacht - waar je ook werkt en wat je ook doet! Deze conclusie was de directe aanleiding om in 2012 Natural Mood Makers op te richten.

Over de oprichting van Natural Mood Makers

 

Dame die een kop koffie vasthoudt.

Het effect van geur

Arthur Stuivenberg is het gezicht van Natural Mood Makers, een ondernemer die zijn sporen in de high end koffie-industrie heeft verdiend. Uh, koffie? “Jazeker! Want vanuit het onmiskenbare sentiment en de positieve associaties dat het aroma van koffie oproept  – gezelligheid, een goed gevoel, verbondenheid - stelden wij ons de volgende vraag: als geur zoveel met een mens doet, dan moet er toch een wereld te winnen zijn?”

Geurmarketing

Dat bleek helemaal te kloppen! Arthur: “Wij hebben ons verdiept in het effect van geur, studies gevolgd, onderzoeken bestudeerd en de nieuwste ontwikkelingen op de voet gevolgd. Bij bekende merken als BMW, Lufthansa en Clarks is geurmarketing bijvoorbeeld een vast onderdeel van de communicatiestrategie. Het basisprincipe? Medewerkers, gasten en klanten voelen zich prettiger bij de juiste geur. Met alle positieve gevolgen van dien.”

Zuivere, natuurlijke geurolie

Even voor de goede orde. Wij hebben het hier niet over kunstmatige geurstoffen of over luchtverfrissers die synthetische geur verspreiden. Onze geuren zijn gebaseerd op zuivere, etherische oliën (BIO) met een aantoonbaar positief effect op het koopgedrag, de stemming en de gezondheid.

Geursysteem

Geur werkt alleen positief als het op de juiste manier wordt verneveld. Voor het verspreiden van natuurlijke geuren zijn dus geursystemen nodig. Arthur: “We onderzochten alles op het gebied van geurmachines en geurverspreiders en bestudeerden het effect van etherische geuren op het menselijk gedrag. Deze inzichten inspireerden ons om anderen te helpen.” Inmiddels is Natural Mood Makers uitgegroeid tot een innovatieve marktspeler op het gebied van geurmarketing, luchtkwaliteit verbetering en stankverdrijving.

Jouw ervaring met geur!

Wij praten graag en veel over ons vak, vandaar dit blog. Super leuk dat je meeleest! Maar nog liever vernemen wij jouw eigen ervaring met geur. We beantwoorden dan ook met plezier je vragen. Wil je graag eens weten wat geur voor jouw business kan betekenen? Zou je de luchtkwaliteit op kantoor willen verbeteren met lager verzuim als resultaat? Of zoek je een natuurlijk middel om nare luchtjes te neutraliseren? Neem gerust contact op!

(Foto: Brigitte Tohm op Unsplash)

 

 

Waarom Natural Mood Makers?

  •  100% natuurlijk én biologisch
  •  Gezond: etherische oliën (niét synthetisch)
  •  High-end verstuivingsapparatuur
  •  30 jaar ervaring in apparatuur
  •  Geurontwikkeling op maat
  •  Advies, installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers