< p>

Blog

Hoe maak je jouw eigen geurhandtekening?

Een 'corporate geur' - de geurhandtekening - dient net als bij het plaatsen van een advertentie de basis van je merk te ondersteunen. Maar hoe werkt dat precies?

“Een goede eerste indruk kun je maar één keer geven”

In het lommerrijke Baarn heet woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan de Nassaulaan bewoners, bezoekers en verwanten een warm welkom, mede dankzij de natuurlijke geuren van Natural Mood Makers. “Het is een heel goede manier om ons te onderscheiden. Mensen die hier voor het eerst komen, merken de prettige geur direct op.”

Geuren kun je bewust waarnemen of onbewust. Wat zou beter werken?

Kom je ook weleens in winkels waar een goed waar te nemen, al of niet prettige, geur verspreid wordt? ''Ah, geurmarketing'' denk je direct. Welke invloed heeft dat op je gevoel van welzijn?  En, heb je dan liever een sterkere geur of liever een subtiele geur? Hierna gaan we dieper in op hoe het allemaal werkt.

 

“Natuurlijke geuren beschermen je. Hoe lees je hier”

Je kunt ze overal in onze omgeving vinden: bacteriën, schimmels, virussen enz. Vooral in de zorg, met veelal kwetsbare mensen kunnen daardoor infecties optreden. Als de gebruikelijke hygiënestrategieën tegen de deels multiresistente bacteriën niet meer succesvol blijken te zijn, kan het gebruik van etherische oliën (of essentiële oliën) besmetting met de ziekmakende micro-organismen beteugelen, zo blijkt uit een Italiaanse studie1).

Pagina 1 van 6

Waarom Natural Mood Makers?

21FUWeMVMDL. UL1500 2048x2048100% natuurlijk
én biologisch


download30 jaar ervaring in high-end
verstuivingsapparatuur


unnamed 1Compleet aanbod:
geurontwikkeling, advies,
installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers