Blog

“Wij bieden onze klanten een complete ervaring”

WMF, leverancier van espressomachines in het zakelijke segment, is al jaren klant van Natural Mood Makers. “Na een uitgebreide testsessie waren we overtuigd: dit werkt.”

“Je kunt maar één keer een goede eerste indruk geven”

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan de Nassaulaan in het lommerrijke Baarn heet bewoners, bezoekers en verwanten een warm welkom, mede dankzij de natuurlijke geuren van Natural Mood Makers. “Het is een manier om ons te onderscheiden. Mensen die hier voor het eerst komen, merken de prettige geur gelijk op.”

Natural Mood Makers: jouw basis voor geurbeleving

Wist je dat geur heel bepalend is voor de juiste sfeer in je winkel, kantoor, showroom, instelling of hotel? Dat geur het aankoopgedrag van je klanten positief beïnvloedt? Dat is de kern van geurmarketing. Nog zo’n opmerkelijk fenomeen: als je zorgt voor een betere luchtkwaliteit daalt het ziekteverzuim, terwijl de productiviteit toeneemt. Geurbeleving verdient dus alle aandacht - waar je ook werkt en wat je ook doet! Deze conclusie was de directe aanleiding om in 2012 Natural Mood Makers op te richten.

Over originaliteit, duidelijkheid en consistentie

Geurmarketing is een effectieve manier om je doelen te bereiken. Maar let op, want dat gaat niet vanzelf. Wil je geurmarketing écht effectief laten zijn, zorg dan in elk geval voor de vijf succesfactoren.

Pagina 1 van 5

Waarom Natural Mood Makers?

  •  100% natuurlijk én biologisch
  •  Gezond: etherische oliën (niét synthetisch)
  •  High-end verstuivingsapparatuur
  •  30 jaar ervaring in apparatuur
  •  Geurontwikkeling op maat
  •  Advies, installatie & onderhoud

Natural Mood Makers

T: +31-(0)85-8771571
E: info@naturalmoodmakers.nl

Facebook Natural Mood Makers Linkedin Googleplus Natural Mood Makers Youtube Natural Mood Makers