Aeros

Real-time inzicht in het binnenklimaat
De gebruiksvriendelijke Aeros app

Via de gebruiksvriendelijke app, die geactiveerd wordt met een QR-code, krijg je een overzicht van de huidige luchtkwaliteit. Ook kun je daarmee trends ontdekken, historische data inzien, apparatuur monitoren en onderhoud voorspellen.

Bij het bereiken van geadviseerde grenswaarden ontvang je automatisch een melding. Tevens ontvang je belangrijke pushmeldingen indien je dit hebt ingesteld.

Aeros Sensor

€399,00 (€482,79 incl. btw)

De geavanceerde sensor bevat zeer hoogwaardige elektronica die real-time en op de seconde nauwkeurig de vijf belangrijkste parameters van het binnenklimaat weergeeft: temperatuur, relatieve vochtigheid, CO₂ (koolstofdioxide), TVOC (vluchtige organische stoffen) en fijnstof.

De Aeros levert een positieve bijdrage aan het realiseren van diverse gebouwnormen en verzamelde data kunnen ingezet worden voor verduurzaming en optimalisatie van het binnenklimaat.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over wat wij voor een winkel, instelling, showroom of kantooromgeving kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaringen van klanten

2022-07-06T08:52:21+02:00

Geur is heel bepalend

In een woonvoorziening voor zorg is geur heel bepalend “Een goede eerste indruk kun je maar één keer geven” In het lommerrijke Baarn heet woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan de Nassaulaan bewoners, bezoekers en verwanten een [...]

2022-05-20T12:26:05+02:00

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen, een 17e eeuws pand met een 19e eeuws interieur is onderdeel van het Amsterdam Museum. Samen bezitten ze een collectie van zo’n 100.000 voorwerpen. Niet alle ruimtes van het museum Willet-Holthuysen kunnen [...]

2022-05-20T12:30:04+02:00

Girls & Boys Kidsfashion

Girls & Boys Kidsfashion Voor een schitterende winkel in kids en teens fashion in hartje Alkmaar ontwikkelde Natural Mood Makers een unieke corporate scent. Wat motiveerde de eigenaar? Raymond Goossens van [...]

OPTIMALE GEURVERNEVELING met onze GEURVERSTUIVERS

Natuurlijke geuren maken mensen productiever, gezonder & gelukkiger. Vraag naar onze abonnementen (al vanaf € 19,75 per maand). Natural Mood Makers: laat geur voor je werken!